11.12.2022. u terminu od 12h – 13h u banjalučkom Domu omladine održaće se audicija za prijem članova u dječiji hor “Roksići”.

“Roksići” nastaju kao ogranak Muzičkog Ateljea Rock Simfonije te kao ispostava muzičkog projekta Rock Simfonija Banja Luka.

Način rada ovog dječijeg hora zasnivaće se na obradi poznatih svjetskih hitova, snimanju istih te video realizaciji pripremljenih materijala koji će se plasirati u javnost.

Uzrast djece koji je poželjan ali ne i nužan za članstvo u “Roksićima” je od 5 do 15 godina.

“Roksići” će imati zajedničke probe jednom sedmično u terminu koji bude najviše odgovarao svim polaznicima.

Članarina za buduće “Roksiće” vodiće se na mjesečnom nivou i iznositi 60,00km.

Audicija za prijem novih članova će biti prilagođena malim drugarima na način zajedničkog muziciranja i pjevanja kako bi se izbjegla bespotrebna trema i pritisak. Svi prisutni sadašnji i budući “Roksići” zajedno će raditi na pripremi odabranih muzičkih numera te će voditelji hora kroz zajednički rad procijeniti njihove muzičke sposobnosti.

Voditelj i osnivač dječijeg hora “Roksići” je Kristina Moconja, osnivač Muzičkog Ateljea Rock Simfonije, suosnivač Rock Simfonije Banja Luka i diplomirani muzički umjetnik sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa djecom kao i u vođenju velikih muzičkih i kulturnih projekata.

Planirani premijerni javni nastup za “Roksiće” zakazan je za 30.12. u 20h na velikom novogodišnjem koncertu Rock Simfonije Banja Luka na kom će ovaj dječiji hor izvesti tri pjesme zajedno sa mnogobrojnom ekipom Rock Simfonije.

Prijave za audiciju moguće su putem:

mail-a: tina.moconja@gmail.com

Kontakt telefona: 065 327 787

Ukoliko se zainteresovani ne stignu prijaviti na vrijeme, dovoljno je da dođete na audiciju 11.12.2022. u 12h i najavite se direktno kod voditelja Audicije.

“Roksići” predstavljaju novu eru dječijeg muzičkog angažmana, prilika i muzičke zabave, stoga postanite i vi dio naše ekipe!