Muzički ATelje Rock Simfonije objavljuje otvoren upisni rok za dječiju muzičku radionicu.

Muzička radionica započela je sa radom tokom ljetnog perioda. Tokom otvorenih muzičkih radionica sporovedenih u Domu omladine Banja Luka, polaznici su imali priliku vidjeti sadržaj radionice i način rada.

Radionica se bazira na grupni rad kroz koji djeca putuju kroz svijet muzike, upoznaju razne instrumente, uče se muzičkom bontonu, razvijaju sluh i motoričke sposobnosti.

Muzička radionica idealna je za svu djecu koja pokazuju naklonost prema muzici ali možda nisu sasvim sigurni koji je to njihov omiljeni instrument.

Voditelje radionice je Kristina Moconja, osnivač Muzičkog Ateljea Rock Simfonije koja kroz svoj dosadašnji rad ostvaruje mnoštvo muzičkih dešavanja i didaktičkih koncerata zajedno sa najmlađim malim budućim muzičarima.

Muzička radionica odvija se u prostorijama Muzičkog Ateljea Rock Simfonije srijedom u 19h.

Praksa muzičke radionice je da svi zainteresovani mogu da dođu na prvi termin besplatno da osjete atmosferu i provjere da li im se sviđa vesela muzička družina.

Svoje prijave kao i sva dodatna pitanja možete postaviti putem zvaničnog page-a Muzičkog Ateljea Rock Simfonije ili putem kontakt telefona 065 327 787.

Radujemo se muzičkim susretima!